Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Karalar ilçelerde muhtarlarla buluştu…

Başkan Karalar ilçelerde muhtarlarla buluştu…

Daire başkanlarının telefonları muhtarlara verildi…

 

 

Baskan Zeydan Karalar; “Her yeni gün, her yeni yil bir öncekinden iyi olacak”

 

Baskan Zeydan Karalar, daire baskanlari ile birlikte Aladag ve Imamoglu’ndaki merkez ve köy muhtarlari ile bulusarak sorunlari dinledi, hizmet programi çikardi, ilgili dairelerin baskanlarini muhtarlarla direkt irtibata geçirdi.

 

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Baskanligi döneminde hayata geçirdigi muhtarlarla is birligi uygulamasini, Büyüksehir Belediyesi’nde de hayata geçirdi.

Muhtarlarla is birligini toplantisinin ilki Aladag’da gerçeklestirildi. Daire baskanlariyla birlikte Aladag merkez ve yöre muhtarlariyla bulusan Zeydan Karalar, “Seyhan Belediyesi’nde yaptigim çalismanin daha genis kapsamlisini burada gerçeklestirmek istiyorum. Muhtarlarimizin isinin oldugu daire baskanliklarimizla birlikte bu toplantilari yapip taleplerinizi alacagiz. Dar imkanlarla çok is yapabilmek istiyoruz.

Göreve geldigimizde belediyemizin 60 milyon lira borcu vardi, onu kapadik. Bu yeter mi? Yetmez.. En az 60 milyon lira da artirmaliyiz. Basa bas bir bütçe iyi bir bütçe degil. Biz hem borcumuzu ödeyecegiz, hem de sizlere hizmet ulastiracagiz” dedi.

MUHTARLARIN ORTAK SORUNU

Açilis konusmasinin ardindan muhtarlarin sorunlarini dinleyen Baskan Karalar, ortak sorunun yol oldugunu, mevsimin düzelmesiyle birlikte asfalt çalismalarina çok hizli bir giris yapacaklarini kaydetti. Halkin diger sorunlarinin çözümü için de beraberindeki daire baskanlarinin cep telefonlarini tek tek muhtarlara verdi.

Karalar toplantiyi iki ay sonra bulusmak üzere su cümlelerle tamamladi:

“Bizim için vatandasa hizmet etmek önemli. Beni Seyhan Belediye Baskanligi’mdan biliyorsunuz. Yangin oldu burada oldum, sel oldu burada oldum. Aldigim belediye insanin kiprayamayacagi bir haldeydi. Biraz sabir emin adimlarla bunu asiyoruz. Birbirimize inanacagiz ve her yeni gün, her yeni yil bir öncekinden çok iyi olacak.”

IMAMOGLU’NUN SU SORUNU ÇÖZÜYORUZ

Aladag’daki toplantinin ardindan CHP ve IYI Parti Ilçe binalarini, ardindan da Aladag Belediyesi’ni ziyaret eden Baskan Zeydan Karalar, Imamoglu’na geçti. Baskan Zeydan Karalar’i ilçe girisinde Imamoglu Belediye Baskani Kasim Karaköse karsiladi.

Aladag’da gerçeklestirilen toplantinin benzeri Imamoglu’nda da gerçeklesti. Burada da muhtarlarin sorunlarini dinleyen Baskan Zeydan Karalar, kendisini Imamoglu’ndan biri olarak gördügünü ve ilçenin en büyük sorunu olan yol ile su meselelerini hizla çözmeye basladiklarini bildirdi.

Baskan Kasim Karaköse de, Imamoglu’nun Zeydan Karalar sayesinde son yillarda görmedigi kadar hizmeti çok kisa sürede gördügünü söyledi



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı